09-01-2017

Het laatste (actuele) WTC-nieuws 2017..

                       WELKOM OP DE WEBSITE VAN WTC                           
.
WTC 2 KAMPIOEN! Eindstand (3e kl.) Maas & Waalse tafeltennisbond:
.
WTC 2..... 8 - 63 (kampioen)
TOPSPIN 2.. 8 - 39
ATC 1...........  8 - 38
DTTC 4........ 8 - 31
TIKHARD 2.. 8 - 29


WTC 2, bestaande uit Ton Claessen – Jan van Os en Piet Derks, (alweer) KAMPIOEN 3e klasse MWTB!
WTC 2…(duurste en dus zwaar op de begroting drukkend team) is…. ALWEER kampioen geworden van de 3e klasse MWTB (najaar 2017)!
Dit vond plaats, onder overweldigende publieke belangstelling, op donderdag 30 november 2017, in de voorlaatste wedstrijd tegen TikHard 2 uit Wamel (eindstand 9-1) en.. promoveren hierdoor (alweer) naar de 2e klasse MWTB.
Wij wensen het (dream) team, samen pas 208 jaar en maar liefst 118 jaar tafeltenniservaring, weer veel succes in de 2e klasse. Zie ook ..Facebook.
HARTELIJK GEFELICITEERD MET HET BEHAALDE RESULTAAT!
Zie overige (eind) standen en laatste nieuws op de... MWTB-website.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
JAARLIJKS WTC TEAMTOERNOOI TAFELTENNIS!
Beste (tafeltennis) sporters,

Zoals velen weten kent WTC al jaren het teamtoernooi. Het komende jaar zal dit toernooi wederom plaatsvinden en wel op... zaterdag 6 januari 2018 in "De Paulus" te Winssen.

Het maximum aantal deelnemers voor dit jaar is 12 teams, dus zorg dat je snel een team inschrijft. Het toernooi begint om 08.30 uur. Gewenst is dat men zich 10 minuten voor aanvang heeft gemeld bij de wedstrijdleiding.

Als je mee wilt doen vul dan het inschrijfformulier (zie facebook) in en lever het, voor 14 december 2017 (samen met € 7,50 inschrijfgeld), in bij: 

Jos Coenders
Kennedysingel 72
6645 AW Winssen
E-mail: j.coenders62@gmail.com

Hopende jullie hiermee voldoende informatie te hebben verstrekt en met sportieve (WTC) groet,

De toernooicommissie

--------------------------------------------------------------------------------------------
BERICHTGEVING VAN ONZE GEWAARDEERDE SECRETARIS.

Beste toernooispelers, we hebben helaas nog maar weinig opgaves voor het toernooi van 6 januari 2018 !!!

Aangezien we op onze ledenvergadering (donderdag 21-12-2017) alles
willen regelen voor dit toernooi willen we weten of je toch nog meedoet. Zie (eventueel) ook Facebook.

Dus geef je team snel op bij Jos Coenders, voordat we moeten gaan kijken of het wel, dan niet, doorgaat!

Namens de toernooicommissie, M. Teunissen (18-12-2017).

---------------------------------------------------------------
START NIEUWE SEIZOEN EN JAARVERGADERING! 

Beste tafeltennisleden/vrienden,
De vakanties zitten er voor de meesten onder ons weer op en dus starten we weer een nieuw (42e) tafeltennisseizoen dat zal beginnen op: donderdag 31 augustus 2017! 
.
De Paulus is dan weer vanaf 20.00 uur voor ons beschikbaar en we verwachten dan alle leden weer te zien. Tevens nodigt het bestuur jullie uit voor de jaarvergadering op: 7 september (20.00 uur). 
------------------------------------------------ 
In Memoriam: Erelid Rien van Rossum (Tik Hard)

Op maandag 10 april 2017 overleed erelid Rien van Rossum op 77-jarige leeftijd. Hij was een van de grondleggers van de tafeltennissport in Maas en Waal. Hij heeft door zijn jarenlange inzet in het verenigingsleven anderen de mogelijkheid gegeven om te doen wat ze leuk vonden. Lees... HIER verder (website Tik Hard). Zijn overlijdensbericht is te vinden bij.. deze link.

----------------------------------------------------------
Op zondag 19 maart 2017 vindt het 31e 'Open Wamelse Tafeltennistoernooi' plaats. In de ochtend is er eerst een hardbat-toernooi en in de namiddag de kampioenschappen. Zie voor meer info en/of deelname de website van Tik Hard..... HIER
----------------------------------------------------------------------------------
De MWTB voorjaarscompetitie 2017 start week 5 (maandag 30 januari 2017) aldus berichtgeving Roy Hendriks (wedstr. secr.). Zie/volg de MWTB website... http://www.mwtb.nl/kalender.html  
BEKER, week 11 (maandag 14 maart 2017) staat de eerste bekerronde gepland. Als er interesse is om mee te spelen dan graag tot uiterlijk 20 januari  kenbaar maken bij Roy Hendriks. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
VERSLAG WTC TEAMTOERNOOI 2017
Op zaterdag 7 januari 2017 hebben wederom, onder winterse (sneeuw en ijssel) omstandigheden, de (jaarlijkse) WTC teamkam-pioenschappen plaatsgevonden in ontmoetingscentrum 'De Paulus' te Winssen. Er werd deelgenomen door 12 teams (maximum), die in de ochtend streden om een plaats in de prestatie of recreatie poule en in de middag daarin uitkwamen in 2 poules van 6 teams.


Onder de bezielende leiding van Jos en Michel werd er door de deelnemers, met volledige overgave en passie, gestreden op het scherpst van de snede voor het hoogste platform, danwel de eer. Na spannende finales, onder de deskundige leiding van Ton en Piet, die gingen tussen de teams van Beekie en Silvia enerzijds en de teams van Geert en Jodela d'r Litti anderzijds, kwamen team Silvia Verbruggen en team Geert Verploegen uiteindelijk als winnaars uit de bus danwel over de eindstreep. De winnaars hartelijk gefeliciteerd en alle anderen dank voor hun deelname.  

Deelnemers, supporters en winnaars werden vervolgens door voorzitter Jos Coenders toegesproken die daarna, geassisteerd door Michel, prijzen/schalen en trofee aan de winnaars overhandigden. Hierna bleef het nog lang.. onrustig in en om 'De Paulus'. 

DE EINDSTAND:

PRESTATIE-KLAS               RECREATIE-KLAS
1e Team Silvia               1e Geert Verploegen
2e Beekie                    2e Jodela d'r Litti
3e Merkies                   3e CV Alted Schik 
4e D'rinzallie               4e Net Nie
5e Schuumkes                 5e Piet Derks
6e Schreven Ontwerp          6e KCHK

Sportiviteitsprijs werd in de wacht gesleept door team 'Net Nie' waarvan de spelers om beurten met een tegenstander (waarvan een teamlid het had laten afweten) meededen. Joop Zoetemelk Trofee ging naar team 'Schreven Ontwerp', "want zij kunnen beter fietsen dan tafeltennissen, aldus redenatie jury". 

Zie ook het fotoverslag bij.. DEZE LINK of op.. FACEBOOK.

WOORD VAN DANK
Tot slot dank aan (in willekeurige volgorde) Rick-Romonda-Willie-Gemma (bar\ketering), Silvia voor de weer onvolprezen soep, Wilco-Pim (organisatie), Michel-Jos (wedstrijdleiding), Hein Rutjes-Sander Duitman (sponsoring), deelnemers en... supporters voor de ondersteuning. Ook dank aan anderen die een steentje hebben bijgedragen om dit sportieve evenement tot een goed einde te brengen, waarop met trots teruggekeken kan worden.
----------------------------------------------------------------------------------------------
WTC OOK OP FACEBOOK
Behalve bovenstaand verslag heb ik op zondag 8 januari 2017 ook een WTC-facebook in het leven geroepen. Zie (klik op) banner ter linkerzijde of... HIER.  Berichten plaatsen en/of reageren is voor iedereen mogelijk. Ook is het geschikt om (veel) foto's  (albums} te publiceren. Heb al 3 albums (meerdere volgen) geplaatst, te weten; WTC-teamtoernooi 2016 / 2017 en WTC 40-jarig jubileum 2016.  Klik op knop foto's  of afbeelding (facebook), danwel link onder website-banner om albums te bekijken. Veel kijkplezier.

Ton Claessen, webmaster/beheer facebook (10 januari 2017)

----------------------------------------------------------------------------------