23-02-2016

Al 40 jaar.. een begrip in Maas en Waal!

                       WELKOM OP DE WEBSITE VAN WTC                          

De oprichting
Tafeltennisvereniging WTC Winssen is een kleine en gezellige ver-eniging die 11 juni 1976 is opgericht. De oprichtingsvergadering vond plaats in ‘De Boshof’ te Winssen, waarbij ook aanwezig... Ton Claessen en Jan van Os die dus al ruim 40 jaar lid zijn! 

Tafeltennis is een prima sport voor de geestelijke en lichamelijke ontspanning. Enerzijds is er natuurlijk de beweging waardoor je aan de conditie kunt werken. Anderzijds is tafeltennis een sport waarbij je de dagelijkse sleur even kunt vergeten en waarbij het sociale aspect telt. 

Naast trainen op donderdagavond bestaat er ook de mogelijkheid om competitie te spelen. WTC is aangesloten bij de Maas en Waalse tafeltennisbond (MWTB).

De club heeft zich gevestigd in ontmoetingcentrum ‘De Paulus’, waar we beschikken over kleedkamers en douches. In de zaal kun-nen 6 a 7 tafels opgesteld worden, dus ruimte genoeg voor ieder-een. Ook kan gebruik gemaakt worden van de bar, waar we na afloop samen nog iets kunnen drinken.

Lid worden?
Wie heeft er niet eens een balletje geslagen, thuis of in de garage, in een buurthuis, speeltuin, op de camping of tussen de middag op het werk? Vaak wordt gedacht dat je goed moet zijn om bij een vereniging aangesloten te zijn. Het tegendeel is waar. Ook mensen die gewoon voor de gezelligheid een balletje willen slaan, zijn welkom!

Als je lid wilt worden, kom dan gerust eens kijken. Elke donderdag ben je vanaf 20.15 uur van harte welkom in... Ontmoetingscentrum 'De Paulus'.

Tot ziens bij WTC! 
----------------------------------------------------